Coach voor hond

Puppybegeleiding

Geef je pup een sterke start en voed hem liefdevol op


Advies en gedragstherapie voor je hond

Pak ongewenst gedrag aan, krijg meer inzicht in je hond, en maak jullie band sterker.

Balanstraining – hondenfitness

Bewegingstherapie voor een fitte hond in balans.

Over An Delange van Honderonsje

Passie voor dieren

Ik ben An Delange, hondengedragstherapeut, mensencoach, en het hart van Honderonsje in Bornem. Het zal je niet verbazen als ik je vertel dat ik als kind al gek was op werkelijk alle dieren die ik tegenkwam. Van de honden, katten, vogeltjes en hamsters die we thuis hadden, tot de dieren op de boerderij waar ik elke vakantiedag ging helpen.

Zalig vond ik dat: de koeien mee van de wei halen om ze te melken, de paarden verzorgen, ja, zelfs de stallen uitmesten. Over een echte passie gesproken!

Continu blijven bijleren

Door de jaren heen ben ik me alsmaar meer gaan verdiepen in het gedrag van dieren: meer bepaald in het gedrag van onze trouwste vriend, de hond.

Ik volgde tal van gespecialiseerde opleidingen, workshops en lezingen: het resultaat van een onstopbare nieuwsgierigheid naar het hoe en waarom van hondengedrag.

Honden en mensen coachen is trouwens een opleiding die nooit eindigt: daarom verdiep ik me elk jaar in nieuw lesmateriaal om mijn bestaande kennis verder uit te breiden.

Met je hond samenwerken in wederzijds vertrouwen

Als hondencoach help ik je om een sterke vertrouwensband op te bouwen tussen jou en je hond.

Je leert om op een natuurlijke manier met je viervoeter om te gaan: zonder dwang of druk. Ik help je om het gedrag van je hond te begrijpen en laat je zien hoe je op een duidelijke manier kunt communiceren met je woef.

Samenwerken, elkaar vertrouwen, respect hebben voor elkaars emoties (ja, ook je hond heeft die) en begrip hebben voor elkaar: het betekent de start van iets moois waar jij en je viervoeter jullie leven lang van zullen genieten.

Eens kennismaken?

Je kunt op mij rekenen voor begeleiding bij de opvoeding van je puppy, hondengedragstherapie en balanstraining. Ook als je dingen in je eigen leven wilt aanpakken, sta ik voor je klaar als lifecoach en burn-outbegeleider.

WOEF! Leuk dat je er bent! Cookies ... je viervoeter is er ongetwijfeld verzot op. Hier gebruiken we ze vooral om de website te gebruiken