Gedragstherapie voor je hond: probleemgedrag oplossen

Gedragstherapie helpt je om je hond beter te begrijpen en jullie onderlinge band op een liefdevolle manier sterker te maken. 

Gedraagt je hond zich niet altijd zo engelachtig als hij eruitziet? Als het niet over deugnietenstreken maar om aanhoudend ongewenst gedrag gaat, dan kan gedragsbegeleiding uitkomst bieden. 

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Ongewenst gedrag is er in veel gedaantes. Misschien trekt je hond onophoudelijk aan de lijn tijdens jullie wandeling, springt hij in al zijn enthousiasme op tegen je bezoekers of vindt hij het moeilijk om alleen te blijven. 

Mijn coaching is specifiek gericht op de unieke situatie van jou en je hond. Ook als je met iets worstelt dat op het eerste gezicht niet zo’n groot probleem lijkt, kun je bij mij terecht. 

Gedragstherapie voor je hond: hier in Bornem of bij jou aan huis

De sessies gedragsbegeleiding vinden in de meeste gevallen plaats bij je thuis. Zo kan ik je hond meteen ook in zijn vertrouwde omgeving observeren. Woon je echt te ver uit de buurt? Dan vraag ik jullie om naar mijn praktijk in Bornem te komen. 

Hoeveel sessies er nodig zijn, hangt af van het gedrag dat je wilt aanpakken. Soms is er maar 1 sessie nodig. In andere gevallen werpt een traject met meerdere sessies zijn vruchten af. 

Het welzijn van je hond staat altijd centraal, en je krijgt handige tips en waardevol advies om zelf aan de slag te gaan met je hond en jullie onderlinge band opnieuw te versterken.

Meer weten over gedragstherapie voor je hond?

Stuur me gerust een bericht als je nog vragen hebt,
of als je meteen een afspraak wilt inboeken voor hondencoaching.

WOEF! Leuk dat je er bent! Cookies ... je viervoeter is er ongetwijfeld verzot op. Hier gebruiken we ze vooral om de website te gebruiken