Puppybegeleiding: je pup liefdevol opvoeden tot volwassen hond

Geef je pup een sterke start met professionele begeleiding die vertrouwen en welzijn centraal zet.

Na lang aftellen is het eindelijk zover: je mag je nieuwe pup bij je thuis verwelkomen!

Misschien heb je uren het internet afgeschuimd, stapels hondenboeken gelezen en duizelt het je ondertussen van de vele – vaak tegenstrijdige – adviezen over de opvoeding, socialisatie en het gedrag van je puppy.

Geen wonder dat je het zo graag juist wilt aanpakken: je pup leert enorm veel en snel bij als hij nog zo jong is. Maar met welke tips moet je nu aan de slag om je woef de best mogelijke start te geven?

Je puppy opvoeden:
laat je begeleiden door een hondencoach

Je pupje opvoeden wordt veel leuker met de juiste begeleiding. Je hoeft je niet af te vragen of je het wel juist aanpakt, of het wel normaal is dat je beestje werkelijk o-ver-al zijn scherpe melktandjes in wil zetten, en of je kleine sloeber overdag wel genoeg slaap krijgt.

Honderonsje neemt je stap voor stap mee in de leefwereld van je pup en past zich aan het tempo van jou en je hondje aan:

  • Waarom doet je puppy bepaalde dingen wel of niet?
  • Is je pup altijd blij als hij kwispelt?
  • Hoe ziet de wereld eruit voor je jonge hond? 

Lichaamstaal van je hond leren begrijpen

Je hondje heeft je van alles te vertellen, en daarvoor heeft hij geen woorden nodig. Tijdens onze puppylessengeef ik je daarom inzicht in de lichaamstaal van je dier.

Heb je kinderen, dan is het ook voor hen van groot belang om je hondje te kunnen ‘lezen’ en op een respectvolle en veilige manier met hun nieuwe maatje om te gaan. Tijdens de puppybegeleiding ben je dan ook van harte welkom met je hele gezin voor tips en advies.

Puppylesjes: spelenderwijs leuke dingen aanleren

Je hondje staat te popelen om de wereld te ontdekken. Tijdens de lesjes leren we hem daarom stap voor stap leuke dingen aan. Niks moet: zolang je puppy zich maar goed voelt en in zijn eigen tempo kan bijleren.

Bekijk ook: checklist puppybenodigdheden en verhuur puppyspullen

Puppybegeleiding: privé of in groep

Puppybegeleiding kun je bij Honderonsje in Bornem in een kleine, gezellige groep volgen. Je volgt dan een traject van 3 privélessen en 8 groepslessen.

Ook privélessen zijn mogelijk: dan kom ik bij je langs en krijgen jij en je hond nog meer een-op-eenaandacht. Je kiest zelf hoeveel sessies je wilt inplannen.

Of je nu voor privélesjes kiest of in groep les volgt: bij Honderonsje komen jij en je hond terecht op een plek waar:

  • het welzijn van je pup centraal staat
  • jullie samen kunnen groeien in jullie eigen tempo
  • er genoeg ruimte en aandacht is voor grote en kleine vragen

Meer weten over puppybegeleiding?

Meer weten over puppybegeleiding of een lesje inplannen?
Stuur me een bericht en krijg snel antwoord.

WOEF! Leuk dat je er bent! Cookies ... je viervoeter is er ongetwijfeld verzot op. Hier gebruiken we ze vooral om de website te gebruiken