An Delange: mensencoach in Bornem

Life coaching

Kom dichter tot jezelf voor een leven dat weer bij je past.Stress- en burn-outcoaching

Krijg begeleiding bij burn-out of vermijd dat het zover komt.


Loopbaanbegeleiding

Vind een antwoord op vragen en twijfels over je loopbaan.Schakel me in als lifecoach, loopbaanbegeleider of als stress- en burn-outcoach.

Coaching zit me in het bloed. Ik ben hondengedragscoach en oprichter van Honderonsje, maar je kunt ook bij mij terecht als je een gecertificeerde mensencoach zoekt. Bijvoorbeeld als je:

Honden- én mensencoach?

Dat ik naast hondencoach ook mensencoach ben, is niet zo gek. Tijdens mijn hondencoachsessies krijg ik meer dan eens te horen dat het eigenlijk de mensen zijn die gecoacht moeten worden, niet de hond.

En eerlijk? Het is een redenering die klopt als een bus.

Daarom kun je ook een beroep doen op mij als mensencoach. Want dat was ik al voor ik met honden begon te werken. Ik volgde een verpleegopleiding, werkte in de zorgsector en begeleidde jarenlang buitenlandse mensen bij hun integratie in onze maatschappij.

Gecertificeerde coach

In België mag iedereen zich coach noemen. Bij mij mag je erop vertrouwen dat ik weet waarover ik spreek: ik ben een gecertificeerde coach en aangesloten bij:

Benieuwd of coaching iets voor jou is? Laat gerust van je horen.

Eens kennismaken?

Je kunt op mij rekenen voor begeleiding bij levensvragen, stress, burn-out en de preventie ervan, maar ook voor al je loopbaangerelateerde vragen. Meer weten?

WOEF! Leuk dat je er bent! Cookies ... je viervoeter is er ongetwijfeld verzot op. Hier gebruiken we ze vooral om de website te gebruiken