Life coaching: kom dichter tot jezelf

Heb je het gevoel dat je leven er niet uitziet zoals je zou willen, zelfs al heb je op het eerste gezicht alles om gelukkig te zijn?
Voelt het alsof je vaatje energie helemaal leeggetapt is?
Wil je verandering in je leven, maar weet je niet waar te beginnen?

Waar je ook mee worstelt: als life coach of levenscoach sta ik onvoorwaardelijk en onbevangen voor je klaar. Samen zetten we liefdevol stappen naar meer verbinding met jezelf, een betere weerbaarheid en een leven dat echt bij je past.

Wat is life coaching eigenlijk?

In de brede zin van het woord gaat life coaching over het verbeteren van de kwaliteit van je leven.

Het maakt daarbij niet uit of je met grote of kleine dingen worstelt.

Misschien heb je ’s ochtends gewoon geen zin in de dag. Ben je op zoek naar minder stress en meer rust in je leven. Of heb je juist het gevoel dat je meer uit je werk of je leven zou willen halen.

Misschien voel je een vage onrust in jezelf waar je de vinger niet op kunt leggen, of zit je met een probleem waar je telkens weer tegenaan loopt.

Wat het ook is: je bent oprecht welkom, in al je eigenheid.

Life coach of personal coach?

Net als een life coach helpt een personal coach je om je doelen te bereiken. Dat zijn heus niet alleen sportieve doelen, zoals een fitter lijf of een kilootje minder. Een personal coach kan je ook helpen bij je persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld:

De 2 namen dekken dus nagenoeg dezelfde lading.

Of je me dus als life coach of personal coach beschouwt, mijn doel blijft hetzelfde: je helpen om evenwichtiger en gelukkiger in het leven te staan.

Wat doet een life coach?

Een life coach (ook wel levenscoach) helpt je onder andere om:

  • je zelfbewustzijn te vergroten
  • je doelen te verduidelijken
  • je (zelf)vertrouwen te doen groeien

Je krijgt begeleiding om opnieuw in verbinding te komen met jezelf, en vergroot zo stap voor stap je weerbaarheid, draagkracht en veerkracht. We werken aan de dingen zoals ze op je pad komen.

Als je persoonlijke coach ben ik een onbevangen luisteraar. Ik stel vragen die je jezelf nog niet gesteld hebt en begeleid je met respect voor jouw persoon.

Aanpak: hoe ziet een sessie bij een life coach eruit?

De coachingsessies vinden plaats in mijn praktijk in Bornem, op verplaatsing of bij je thuis.

Tijdens de sessies gaan we samen aan de slag. Je gaat op pad naar inspiratie, motivatie en nieuwe inzichten. Je bent op elk moment vrij om op een veilige manier te delen wat goed voelt voor jou, en om stap voor stap te groeien als mens.

Meer weten over life coaching?

Wil je meer weten over life coaching en burn-outbegeleiding?
Twijfel je of coaching wel iets voor jou is?
Of wil je graag een eerste sessie inplannen?

Laten we even kennismaken: neem vrijblijvend contact op via info@honderonsje.be.
Wees welkom!

Coach op maat van jou als mens

Zit je met vragen over je professionele bestaan? Dan is loopbaanbegeleiding geknipt voor jou.
Worstel je met aanhoudende stress, kamp je met een burn-out, of wil je die juist voorkomen? Je kunt bij mij ook terecht voor stress- en burn-outcoaching.

WOEF! Leuk dat je er bent! Cookies ... je viervoeter is er ongetwijfeld verzot op. Hier gebruiken we ze vooral om de website te gebruiken