Gedragstherapie helpt je om je hond beter te begrijpen en jullie onderlinge band op een liefdevolle manier sterker te maken.

Heb je het gevoel dat je leven er niet uitziet zoals je zou willen, zelfs al heb je op het eerste gezicht alles om gelukkig te zijn?
Voelt het alsof je vaatje energie helemaal leeggetapt is?
Wil je verandering in je leven, maar weet je niet waar te beginnen?

Waar je ook mee worstelt: als life- en burn-outcoach sta ik onvoorwaardelijk en onbevangen voor je klaar. Samen zetten we liefdevol stappen naar meer verbinding met jezelf, een betere weerbaarheid en een leven dat echt bij je past.

Wat doet een lifecoach?

Een lifecoach (ook wel levenscoach) helpt je onder andere om: 

  • je zelfbewustzijn te vergroten
  • je doelen te verduidelijken
  • je (zelf)vertrouwen te doen toenemen

Je wordt begeleid om opnieuw in verbinding te komen met jezelf, en vergroot stap voor stap je weerbaarheid, draagkracht en veerkracht. We werken aan de dingen zoals ze op je pad komen.

Als jouw lifecoach ben ik een onbevangen luisteraar. Ik stel vragen die je jezelf nog niet gesteld hebt en begeleid je met respect voor jouw persoon.

Hoe ziet een sessie bij een life- of burn-outcoach eruit?

De coachingsessies vinden plaats in mijn praktijk in Bornem, op verplaatsing, of bij je thuis. Tijdens de sessies gaan we samen aan de slag. Je gaat op pad naar inspiratie, motivatie en nieuwe inzichten

Je bent op elk moment vrij om op een veilige manier te delen wat goed voelt voor jou en om stap voor stap te groeien als mens.

Meer weten over life coaching en burn-outbegeleiding?

Wil je meer weten over life coaching en burn-outbegeleiding?
Twijfel je of coaching wel iets voor jou is?
Of wil je graag een eerste sessie inplannen?

Laten we even kennismaken: neem vrijblijvend contact op via info@honderonsje.be.
Wees welkom!

WOEF! Leuk dat je er bent! Cookies ... je viervoeter is er ongetwijfeld verzot op. Hier gebruiken we ze vooral om de website te gebruiken