Welkom bij Honderonsje

Al van kindsbeen ben ik gepassioneerd door dieren, letterlijk alle dieren :). Van de honden, poezen, vogeltjes, hamsters die we thuis hadden tot de dieren van de boerderij waar ik elke vakantiedag naar toe ging met de fiets om te helpen. Zalig meehelpen om de koeien van de wei te halen om te melken, de paarden te verzorgen tot het uitmesten van de stallen.

Uit die passie en door de jaren heen ben ik me steeds meer gaan verdiepen in het gedrag van dieren en meer specifiek in het gedrag van mens trouwste vriend, een kwispelende viervoeter welke we beter kennen als de hond.
Uit die nieuwsgierigheid naar het hoe en waarom van hun gedrag heb ik tal van opleidingen, workshops, lezingen gevolgd. En het spreekt voor zich dat het coachen van hond en baasje een nooit eindigende opleiding is, zo volg ik nog jaarlijks bijkomende opleidingen, workshops en lezingen.

Mijn manier van coachen is het creëren van een unieke sterke vertrouwensband tussen baasje en hond, op een natuurlijke manier omgaan met je hond, zonder dwang of druk. Samen werken, wederzijds vertrouwen waarin we respect hebben voor elkaars emoties en begrip hebben voor elkaar als individu. Op een juiste manier het gedrag van onze hond interpreteren en als baasje op een goede manier communiceren met onze hond speelt een hele belangrijke rol in het creëren van een vertrouwensband.

U kunt beroep doen op Honderonsje voor advies aanschaf hond, puppybegeleiding, gedragsadvies, coaching van hond en baasje!

WOEF! Leuk dat je er bent! Cookies ... je viervoeter is er ongetwijfeld verzot op. Hier gebruiken we ze vooral om de website te gebruiken