Harnasje huren voor je pup?

Voor je jonge pup kan je bij Honderonsje een harnasje huren in alle maten, zodat je opgroeiende hond steeds een goed passend harnasje heeft. Wanneer je hond helemaal volgroeid is, koop je een harnasje in de gewenste maat en kleur!

Harnassen van Dog Copenhagen

Omdat we bij Honderonsje geloven in kwaliteit en comfort, zijn we als hondengedragsdeskundige en hondenfitnesscoach grote fan van Dog Copenhagen! Het merk staan bekend als sterk hondentuig, welke ontwikkeld is voor de actieve buitenhond. Het is een lichtgewicht harnas, gemaakt van duurzame materialen, die tevens bestand zijn tegen vuil.

  • De harnassen passen perfect, want ze zijn verstelbaar op 4 verschillende punten.
  • Ze zijn relatief gemakkelijk om te doen, ook bij honden die het niet leuk vinden dat je iets over hun hoofd trekt. Het Comfort Walk Air-model heeft een aparte sluiting voor rond de nek. Zo hoef je het harnas niet over het hoofd van je hond te trekken.
  • Ondanks hun lichtgewicht, zijn ze erg stevig en geschikt voor dagelijks en intensief gebruik.
  • Ook geschikt voor honden die zich graag rollen in modder 😉 vuil en stinkende smurrie? GEEN PROBLEEM! want het harnas kan je zonder probleem wassen met de hand of in de wasmachine. Check wel eerst de wasvoorschriften!
  • Mogelijkheid om je hond dubbel aan te lijnen, ideaal voor extra veiligheid of voor honden die erg hard trekken.
  • De harnassen zitten comfortabel voor je hond: er zijn geen snijdende, scherpe randen en er is een extra laagje zachte vulling op de punten waar het harnas de meeste druk uitoefent. De tuigjes zijn heel erg licht en geven veel bewegingsvrijheid.
  • Ze zien er mooi uit en zijn beschikbaar in verschillende kleuren.
  • Extra zichtbaarheid in het donker dankzij de reflecterende lijnen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Je neemt via mail contact op met Honderonsje om een harnasje te passen. Je betaalt €30,- huurgeld + € 20,- waarborg. Wanneer het harnasje te klein is kan je een nieuw harnasje huren of aan kopen. De waarborg wordt op je nieuwe aankoop in vermindering gebracht.

WOEF! Leuk dat je er bent! Cookies ... je viervoeter is er ongetwijfeld verzot op. Hier gebruiken we ze vooral om de website te gebruiken